Martijn Janssen per 1 januari 2020 benoemd tot partner bij Schaap

Schaap Advocaten Notarissen  |  21 januari 2020  |  Leestijd: minder dan 1 minuut

Martijn Janssen (1982) is per 1 januari 2020 benoemd tot partner bij Schaap Advocaten Notarissen. Martijn maakt deel uit van de praktijkgroep Ondernemingsrecht en is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht en het insolventierecht. Als curator heeft Martijn ruime ervaring in het afwikkelen van faillissementen. Daarnaast begeleidt hij ondernemingen in zwaar weer en staat hij onder meer bestuurders in aansprakelijkheidskwesties bij. Door zijn specialistische kennis van beide rechtsgebieden beweegt Martijn zich ook in de M&A-praktijk.

Sinds 2006 is Martijn verbonden aan Schaap. Hij studeerde Nederlands recht aan de Universiteit van Tilburg en is in 2006 beëdigd tot advocaat. Martijn heeft naast de Grotius specialisatieopleidingen ‘Financiering & Zekerheden’ en ‘Insolventierecht’ de ‘Specialisatieopleiding Financiële Economie voor Insolventieadvocaten’ (INSOLAD) afgerond. Martijn is lid van de Vereniging Insolventierecht Advocaten.

Wij feliciteren Martijn met zijn benoeming en zijn erg trots op zijn toetreden!

Volg Schaap Advocaten Notarissen op LinkedIn.

COVID-19

COVID-19 mededeling

Ook in deze bijzondere tijden staan wij voor u klaar. Wij hebben maatregelen genomen zodat wij onze diensten aan u kunnen blijven verlenen. Neem dus gerust contact met ons op. U kunt op ons rekenen.

Als het voor de dienstverlening noodzakelijk is dat u bij ons op kantoor komt, dan ontvangt u een protocol met maatregelen voor uw en onze veiligheid.

COVID-19 notice

We are also there for you during these special times. We have taken measures so that we can continue to provide our services to you. Feel free to contact us. You can count on us.

If it is necessary for our services that you come to our office, you will receive a protocol with measures for your and our safety.