Estate planning

Wij adviseren en begeleiden bij de inrichting van huwelijksvoorwaarden of voorwaarden van een geregistreerd partnerschap, de inrichting van testamenten, het doen van schenkingen en alles wat verder verband houdt met de vermogensovergang voor en na overlijden. Het doel is om het vermogen op de juridisch juiste en fiscaal meest gunstige wijze te laten overgaan.

Verder kunnen wij u van dienst zijn bij het opstellen van samenlevingsovereenkomsten, levenstestamenten en schenkingsakten. Ook zijn wij u graag van dienst bij het afwikkelen van erfenissen.

COVID-19

COVID-19 mededeling

Ook in deze bijzondere tijden staan wij voor u klaar. Wij hebben maatregelen genomen zodat wij onze diensten aan u kunnen blijven verlenen. Neem dus gerust contact met ons op. U kunt op ons rekenen.

Als het voor de dienstverlening noodzakelijk is dat u bij ons op kantoor komt, dan ontvangt u een protocol met maatregelen voor uw en onze veiligheid.

COVID-19 notice

We are also there for you during these special times. We have taken measures so that we can continue to provide our services to you. Feel free to contact us. You can count on us.

If it is necessary for our services that you come to our office, you will receive a protocol with measures for your and our safety.