Schaap adviseert bij aanleg warmtenet Groenoord Schiedam

Schaap Advocaten Notarissen  |  21 december 2020  |  Leestijd: minder dan 1 minuut

Het vastgoedteam van Schaap Advocaten Notarissen heeft de contracten verzorgd voor de aanleg van een warmtenet in de wijk Groenoord in Schiedam. Op 17 december 2020 zijn de contracten getekend door de betrokken partijen: gemeente Schiedam, de woningcorporatie Woonplus en Eneco. De betrokken partijen zijn er trots op dat de Schiedamse gemeenteraad als een van de eersten in Nederland kiest voor het aardgasvrij maken van een bestaande wijk. De uitvoering van het project gaat ongeveer 10 jaar duren en er wordt ongeveer 120 miljoen euro geïnvesteerd.

Lees voor meer informatie het persbericht van gemeente Schiedam.

Volg Schaap Advocaten Notarissen op LinkedIn.

COVID-19

COVID-19 mededeling

Ook in deze bijzondere tijden staan wij voor u klaar. Wij hebben maatregelen genomen zodat wij onze diensten aan u kunnen blijven verlenen. Neem dus gerust contact met ons op. U kunt op ons rekenen.

Als het voor de dienstverlening noodzakelijk is dat u bij ons op kantoor komt, dan ontvangt u een protocol met maatregelen voor uw en onze veiligheid.

COVID-19 notice

We are also there for you during these special times. We have taken measures so that we can continue to provide our services to you. Feel free to contact us. You can count on us.

If it is necessary for our services that you come to our office, you will receive a protocol with measures for your and our safety.