Schaap adviseert bij verkoop rijksmonument Zuidpleinflat

Schaap Advocaten Notarissen  |  13 april 2021  |  Leestijd: minder dan 1 minuut

Het vastgoedteam van Schaap Advocaten Notarissen heeft de verkopers juridisch geadviseerd bij de verkoop van de iconische Zuidpleinflat aan het Zuidplein te Rotterdam.

Met de bouw van de Zuidpleinflat werd in 1946 begonnen. Bij oplevering, in 1949, was de Zuidpleinflat naar verluidt het hoogste woongebouw van Europa. Het gebouw omvat dertien verdiepingen met 125 appartementen en 12 commerciële ruimtes en heeft inmiddels de status van rijksmonument.

De verkopers werden bij de transactie commercieel geadviseerd door Colliers. De koper, D&S Beleggingen in Onroerende Zaken B.V. te Schiedam, is bij de transactie commercieel geadviseerd door Capital Value.

Volg Schaap Advocaten Notarissen op LinkedIn.

COVID-19

COVID-19 mededeling

Ook in deze bijzondere tijden staan wij voor u klaar. Wij hebben maatregelen genomen zodat wij onze diensten aan u kunnen blijven verlenen. Neem dus gerust contact met ons op. U kunt op ons rekenen.

Als het voor de dienstverlening noodzakelijk is dat u bij ons op kantoor komt, dan ontvangt u een protocol met maatregelen voor uw en onze veiligheid.

COVID-19 notice

We are also there for you during these special times. We have taken measures so that we can continue to provide our services to you. Feel free to contact us. You can count on us.

If it is necessary for our services that you come to our office, you will receive a protocol with measures for your and our safety.