Schaap Advocaten Notarissen adviseert Kampeerspecialist Vervat bij de doorstart van Vrijbuiter

Martijn Janssen en Erik Luten van Schaap Advocaten Notarissen adviseerden Kampeerspecialist Vervat uit Rotterdam bij de doorstart van Vrijbuiter. Schaap Advocaten Notarissen wenst Kampeerspecialist Vervat veel succes toe!

Hieronder het uitgebrachte persbericht:

 

Persbericht                                                                                             7 september 2018


Doorstart Vrijbuiter een feit    

Kampeerspecialist Vervat realiseert een doorstart voor Vrijbuiter. Het gaat hierbij om de kampeerhallen in Gouda en Zaandam die de Vervat organisatie in Rotterdam zullen versterken. Hiermee is ook een groot deel van de werkgelegenheid op beide locaties veilig gesteld.

Vervat Megastore is een bedrijf dat van oudsher op de kampeer- en outdoor markt actief is. In Rotterdam en wijde omstreken is het al ruim 50 jaar een begrip. Vervat is zeer verheugd met deze mogelijkheid om haar activiteiten uit te breiden met een organisatie die eveneens over een jarenlange kennis en ervaring in deze markt beschikt. De nieuwe groep zal zo’n 22.000 meter winkeloppervlak tot haar beschikking hebben. De winkels zijn gespecialiseerd in de categorieën kamperen (incl. accessoires en toebehoren voor caravans, vouwwagens en campers), outdoor, kleding, schoenen en wintersport.

Vrijbuiter zal in Gouda en Zaandam op zaterdag 22 september haar deuren weer openen met een mooie openingsactie. Door het snelle handelen van beide partijen, kunnen de winkelactiviteiten vrijwel zonder onderbreking voortgezet worden met de al geplande nieuwe collecties. Daarbij ligt het accent het komende seizoen in Gouda en Zaandam op een stevige wintercollectie.

Naast de succesvolle webshop vervat.nl zal de veel bezochte webshop vrijbuiter.nl binnenkort ook weer in de lucht zijn. Belangrijk is ook dat de productgarantie van de klanten overgenomen wordt. Vervat: “We vinden het belangrijk dat klanten de service krijgen die ze van Vrijbuiter gewend zijn. Voor alle garantie-aanvragen kunnen klanten daarom terecht in onze winkels in Rotterdam, Gouda en Zaandam.”

Zowel Vrijbuiter als Vervat kennen een grote groep trouwe klanten verspreid door het hele land. Vervat: “Naast het zakelijke karakter van een overname, zijn wij ook getroffen door de grote en oprechte betrokkenheid van de klanten van Vrijbuiter in de afgelopen weken. Dit heeft ons gesterkt om deze stap te zetten.” Vrijbuiter streeft ernaar in de toekomst ook in Zuid- en Noord Nederland weer haar gezicht te laten zien.


Als u naar aanleiding van dit bericht vragen hebt, kunt u contact opnemen met Mr M.H. (Martijn) Janssen.