Maatschappelijk verantwoord ondernemen

MVO. We nemen onze verantwoordelijkheid

‘Maatschappelijk verantwoord’ zou wat ons betreft zo vanzelfsprekend moeten zijn dat je het niet hoeft te melden. Maar zover is het nog niet, dus vermelden we kort hoe wij onze verantwoordelijkheid nemen. Onder andere door in alle opzichten zeer zorgvuldig om te gaan met mensen, materialen en energie. Door een stimulerende omgeving en werkelijk gelijke kansen te bieden. En door een actieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Juridisch, in de vorm van pro bono-werk voor bijvoorbeeld een aantal stichtingen, fondsen en lokale vrijwilligersorganisaties, maar ook met man- en vrouwkracht ‘op de vloer’ bij organisaties: handen uit de mouwen. Daar maken we graag uren voor vrij.

COVID-19

COVID-19 mededeling

Ook in deze bijzondere tijden staan wij voor u klaar. Wij hebben maatregelen genomen zodat wij onze diensten aan u kunnen blijven verlenen. Neem dus gerust contact met ons op. U kunt op ons rekenen.

Als het voor de dienstverlening noodzakelijk is dat u bij ons op kantoor komt, dan ontvangt u een protocol met maatregelen voor uw en onze veiligheid.

COVID-19 notice

We are also there for you during these special times. We have taken measures so that we can continue to provide our services to you. Feel free to contact us. You can count on us.

If it is necessary for our services that you come to our office, you will receive a protocol with measures for your and our safety.