Faillissement Internos Thuiszorg

Bij vonnis van de Rechtbank te Rotterdam van 9 februari 2016 is de stichting Internos Katholieke Stichting Thuiszorg in staat van faillissement verklaard met de benoeming van mr R. Slotboom tot curator. Internos is

vooral actief binnen de gemeenten Zwijndrecht, Dordrecht, Heerjansdam, Barendrecht, Papendrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Ridderkerk. Internos heeft circa 350 medewerkers in dienst die aan bijna 1.000 mensen zorg verlenen.

De activiteiten van Internos worden voorlopig gewoon gecontinueerd in afwachting van een mogelijke overname. Er vindt nauw overleg met zowel het UWV als de belangrijkste zorgverzekeraar plaats om te bewerkstelligen dat de gevolgen van het faillissement voor de medewerkers en de klanten zo beperkt als mogelijk blijven.

Eventuele vragen omtrent het faillissement kunt u stellen via het e-mailadres: internos@schaap.eu.

COVID-19

COVID-19 mededeling

Ook in deze bijzondere tijden staan wij voor u klaar. Wij hebben maatregelen genomen zodat wij onze diensten aan u kunnen blijven verlenen. Neem dus gerust contact met ons op. U kunt op ons rekenen.

Als het voor de dienstverlening noodzakelijk is dat u bij ons op kantoor komt, dan ontvangt u een protocol met maatregelen voor uw en onze veiligheid.

COVID-19 notice

We are also there for you during these special times. We have taken measures so that we can continue to provide our services to you. Feel free to contact us. You can count on us.

If it is necessary for our services that you come to our office, you will receive a protocol with measures for your and our safety.