Tips voor het ondernemen in bijzondere tijden: NOW, WHOA, digitaal vergaderen

Schaap Advocaten Notarissen  |  2 juni 2020  |  Leestijd: minder dan 1 minuut

Onze specialisten helpen u ondernemen in deze bijzondere tijden. Met het hieronder te downloaden document informeren wij u graag over:

  • update regeling loonkostensubsidie: de belangrijkste wijzigingen in de NOW-regelingen;
  • Wet Homologatie Onderhands Akkoord (WHOA): een zeer recentelijk door de Tweede Kamer aangenomen wetsvoorstel voor een regeling waarmee een onderneming in financiële moeilijkheden een akkoord met haar schuldeisers kan treffen; en
  • digitaal vergaderen en stemmen: de nieuwe tijdelijke mogelijkheden om in plaats van een fysieke vergadering van aandeelhouders of leden digitaal te vergaderen en te stemmen (Tijdelijke wet COVID-19 Justitie en Veiligheid).

Wij zijn en blijven bereikbaar voor vragen over de mogelijke gevolgen voor uw onderneming. Neem dus gerust contact met ons op. Voor eventuele vragen over de tips, maar bijvoorbeeld ook om (vrijblijvend) te sparren. U kunt op ons rekenen.

Download:

Tips voor het ondernemen in bijzondere tijden: NOW, WHOA, digitaal vergaderen (PDF)

Volg Schaap Advocaten Notarissen op LinkedIn.

COVID-19

COVID-19 mededeling

Ook in deze bijzondere tijden staan wij voor u klaar. Wij hebben maatregelen genomen zodat wij onze diensten aan u kunnen blijven verlenen. Neem dus gerust contact met ons op. U kunt op ons rekenen.

Als het voor de dienstverlening noodzakelijk is dat u bij ons op kantoor komt, dan ontvangt u een protocol met maatregelen voor uw en onze veiligheid.

COVID-19 notice

We are also there for you during these special times. We have taken measures so that we can continue to provide our services to you. Feel free to contact us. You can count on us.

If it is necessary for our services that you come to our office, you will receive a protocol with measures for your and our safety.