Twinning Energy levert eerste waterstoftankvoorziening op

Schaap Advocaten Notarissen  I  1 februari 2019  I  Leestijd: minder dan 1 minuut

Schaap Advocaten Notarissen heeft het in Maarn gevestigde Twinning Energy juridisch geadviseerd bij het opzetten van hun totaaloplossing voor waterstofmobiliteit.

Als eerste in Nederland biedt Twinning Energy een totaaloplossing bestaande uit lease-waterstofauto’s, financiering en plaatsing van een waterstoftankvoorziening op eigen terrein, begeleiding bij het verkrijgen van de benodigde vergunningen en levering van het waterstofgas. Eind vorig jaar heeft Twinning Energy haar eerste waterstoftankvoorziening opgeleverd en er zijn inmiddels diverse contracten met klanten afgesloten.

Voor meer informatie over Twinning Energy verwijzen wij naar de website van Twinning Energy en het artikel over haar in de Telegraaf.

Volg Schaap Advocaten Notarissen op LinkedIn.

Twinning Energy waterstof schaap advocaten notarissen rotterdam
COVID-19

COVID-19 mededeling

Ook in deze bijzondere tijden staan wij voor u klaar. Wij hebben maatregelen genomen zodat wij onze diensten aan u kunnen blijven verlenen. Neem dus gerust contact met ons op. U kunt op ons rekenen.

Als het voor de dienstverlening noodzakelijk is dat u bij ons op kantoor komt, dan ontvangt u een protocol met maatregelen voor uw en onze veiligheid.

COVID-19 notice

We are also there for you during these special times. We have taken measures so that we can continue to provide our services to you. Feel free to contact us. You can count on us.

If it is necessary for our services that you come to our office, you will receive a protocol with measures for your and our safety.