Vacature: (gevorderd) advocaat bestuursrecht met affiniteit met vastgoed

Schaap Advocaten Notarissen  |  23 juli 2020  |  Leestijd: ongeveer 1 minuut

Voor ons Team Vastgoed Advocatuur zijn wij op zoek naar een:

(gevorderd) advocaat Bestuursrecht met affiniteit met vastgoed

Jij beschikt bij voorkeur over een aantal jaren werkervaring en hebt ruime kennis van het bestuursrecht. Affiniteit met het bouw- en vastgoedrecht is een pré.

Jij bent gedreven, analytisch, proactief, ondernemend, juridisch en communicatief sterk.

Indien je de Beroepsopleiding al volgt, kun je die bij ons voortzetten en doorgroeien naar advocaat-medewerker.

Binnen ons Team bestaan jouw werkzaamheden onder meer uit:

  • adviseren en procederen in bestuursrechtelijke zaken;
  • het ondersteunen van kantoorgenoten in bestuursrechtelijke aspecten van hun praktijk;
  • opstellen van overeenkomsten in het privaatrechtelijk bouw- en vastgoedrecht (koop-, ontwikkelings-, realisatieovereenkomsten in project- en gebiedsontwikkeling).

Wij bieden je de kans mee te werken en om ervaring op te doen in een hecht en gespecialiseerd vastgoedteam met een bloeiende praktijk.

Stuur je motivatiebrief met CV, studieresultaten en scriptie aan Hanneke Kolsters (advocaat) of Johan Hazelhof (HR). Tot hen kun je je ook richten voor meer informatie : 010 – 27 70 495 kolsters@schaap.eu | hazelhof@schaap.eu

COVID-19

COVID-19 mededeling

Ook in deze bijzondere tijden staan wij voor u klaar. Wij hebben maatregelen genomen zodat wij onze diensten aan u kunnen blijven verlenen. Neem dus gerust contact met ons op. U kunt op ons rekenen.

Als het voor de dienstverlening noodzakelijk is dat u bij ons op kantoor komt, dan ontvangt u een protocol met maatregelen voor uw en onze veiligheid.

COVID-19 notice

We are also there for you during these special times. We have taken measures so that we can continue to provide our services to you. Feel free to contact us. You can count on us.

If it is necessary for our services that you come to our office, you will receive a protocol with measures for your and our safety.