Procedures, arbitrages en mediation

In sommige zaken is een aanval, in de vorm van een procedure, wenselijk en noodzakelijk. In andere zaken heeft juist een meer defensieve koers de voorkeur. Wij geven het strategische advies dat nodig is om de juiste keuze te maken. Dat kan ook een second opinion zijn. Procederen – het klassieke advocatenwerk – doen wij al zo lang Schaap bestaat. En we doen het graag en goed. We staan partijen bij in gedingen bij de burgerlijke rechter (inclusief de Ondernemingskamer van het Gerechtshof Amsterdam), de tuchtrechter en in (internationale) arbitrages, in het bijzonder op het gebied van handel, vastgoed en vennootschapsrecht. Indien nodig laten we beslag leggen of komen we bij de rechter op tegen beslagen of andere (bewarende) maatregelen. Ook hebben we ruime ervaring als mediator.

COVID-19

COVID-19 mededeling

Ook in deze bijzondere tijden staan wij voor u klaar. Wij hebben maatregelen genomen zodat wij onze diensten aan u kunnen blijven verlenen. Neem dus gerust contact met ons op. U kunt op ons rekenen.

Als het voor de dienstverlening noodzakelijk is dat u bij ons op kantoor komt, dan ontvangt u een protocol met maatregelen voor uw en onze veiligheid.

COVID-19 notice

We are also there for you during these special times. We have taken measures so that we can continue to provide our services to you. Feel free to contact us. You can count on us.

If it is necessary for our services that you come to our office, you will receive a protocol with measures for your and our safety.