Vijverberg Medical Consultants B.V.

Op 24 oktober 2017 is Vijverberg Medical Consultants B.V. mede handelend onder de naam “Euforius werkt” op eigen verzoek in staat van faillissement verklaard met aanstelling van Mr M.H. Janssen van Schaap Advocaten Notarissen te Rotterdam als curator. Vijverberg Medical Consultants B.V. levert maatwerk oplossingen voor arbo- en verzuimbeleid.

De curator van Medical Consultants B.V. heeft op 2 november 2017 overeenstemming bereikt met Perspectief Groep B.V. te Harderwijk (http://www.perspectief.eu/, tel. nr.: 0341-438700). Perspectief Groep B.V. is specialist op het gebied van preventie, verzuim, arbeidsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid. Bij Perspectief Groep B.V. zijn ruim 170 mensen werkzaam.

De curator heeft in de afgelopen week met verschillende geïnteresseerde partijen onderhandelingen gevoerd over een doorstart. Het bod van Perspectief Groep B.V. bood naast een goede opbrengst voor de schuldeisers, de beste mogelijkheden voor continuïteit en werkgelegenheid. Het personeel van Vijverberg Medical Consultants B.V. is eerder vandaag van het nieuws op de hoogte gebracht.

De Arbo activiteiten zullen onverkort door Perspectief Groep B.V. worden voortgezet.