Vijverberg Medical Consultants B.V.

Op 24 oktober 2017 is Vijverberg Medical Consultants B.V. mede handelend onder de naam “Euforius werkt” op eigen verzoek in staat van faillissement verklaard met aanstelling van Mr M.H. Janssen van Schaap Advocaten Notarissen te Rotterdam als curator. Vijverberg Medical Consultants B.V. levert maatwerk oplossingen voor arbo- en verzuimbeleid.

De curator van Medical Consultants B.V. heeft op 2 november 2017 overeenstemming bereikt met Perspectief Groep B.V. te Harderwijk (http://www.perspectief.eu/, tel. nr.: 0341-438700). Perspectief Groep B.V. is specialist op het gebied van preventie, verzuim, arbeidsmobiliteit en duurzame inzetbaarheid. Bij Perspectief Groep B.V. zijn ruim 170 mensen werkzaam.

De curator heeft in de afgelopen week met verschillende geïnteresseerde partijen onderhandelingen gevoerd over een doorstart. Het bod van Perspectief Groep B.V. bood naast een goede opbrengst voor de schuldeisers, de beste mogelijkheden voor continuïteit en werkgelegenheid. Het personeel van Vijverberg Medical Consultants B.V. is eerder vandaag van het nieuws op de hoogte gebracht.

De Arbo activiteiten zullen onverkort door Perspectief Groep B.V. worden voortgezet.

COVID-19

COVID-19 mededeling

Ook in deze bijzondere tijden staan wij voor u klaar. Wij hebben maatregelen genomen zodat wij onze diensten aan u kunnen blijven verlenen. Neem dus gerust contact met ons op. U kunt op ons rekenen.

Als het voor de dienstverlening noodzakelijk is dat u bij ons op kantoor komt, dan ontvangt u een protocol met maatregelen voor uw en onze veiligheid.

COVID-19 notice

We are also there for you during these special times. We have taken measures so that we can continue to provide our services to you. Feel free to contact us. You can count on us.

If it is necessary for our services that you come to our office, you will receive a protocol with measures for your and our safety.