Carrière

Lees ‘De aa’s van Schaap’ en ‘Over Schaap’, dan weet je waar we voor staan. In het kort: we zijn een middelgroot, onafhankelijk kantoor van advocaten en notarissen, gespecialiseerd in Ondernemings- en Vastgoedrecht. We leveren kwalitatief zeer hoogwaardige diensten aan gerenommeerde nationale en internationale ondernemingen. We zitten al ruim een eeuw in Rotterdam, en dat laat natuurlijk z’n sporen na: we zijn betrokken en flexibel, efficiënt en resultaatgericht, open en informeel. En we willen plezier hebben in ons werk.

Van sollicitanten vragen we nogal wat. Maar als je ‘erin komt’, staat er veel tegenover. Zonder meer goede arbeidsvoorwaarden, alle ruimte om je te ontwikkelen, werkelijk gelijke kansen voor iedereen, werk dat voldoening geeft en een prima balans tussen werk en privé. Plus een jonge, dynamische ploeg collega’s.

We zijn altijd op zoek naar mensen die willen werken aan ons en hun eigen succes. Dus ook als hier geen vacatures staan, nodigen we je van harte uit om te solliciteren.

 

Connect on Magnet.me

COVID-19

COVID-19 mededeling

Ook in deze bijzondere tijden staan wij voor u klaar. Wij hebben maatregelen genomen zodat wij onze diensten aan u kunnen blijven verlenen. Neem dus gerust contact met ons op. U kunt op ons rekenen.

Als het voor de dienstverlening noodzakelijk is dat u bij ons op kantoor komt, dan ontvangt u een protocol met maatregelen voor uw en onze veiligheid.

COVID-19 notice

We are also there for you during these special times. We have taken measures so that we can continue to provide our services to you. Feel free to contact us. You can count on us.

If it is necessary for our services that you come to our office, you will receive a protocol with measures for your and our safety.