Carrière

Lees ‘De aa’s van Schaap’ en ‘Over Schaap’, dan weet je waar we voor staan. In het kort: we zijn een middelgroot, onafhankelijk kantoor van advocaten en notarissen, gespecialiseerd in Ondernemings- en Vastgoedrecht. We leveren kwalitatief zeer hoogwaardige diensten aan gerenommeerde nationale en internationale ondernemingen. We zitten al ruim een eeuw in Rotterdam, en dat laat natuurlijk z’n sporen na: we zijn betrokken en flexibel, efficiënt en resultaatgericht, open en informeel. En we willen plezier hebben in ons werk.

Van sollicitanten vragen we nogal wat. Maar als je ‘erin komt’, staat er veel tegenover. Zonder meer goede arbeidsvoorwaarden, alle ruimte om je te ontwikkelen, werkelijk gelijke kansen voor iedereen, werk dat voldoening geeft en een prima balans tussen werk en privé. Plus een jonge, dynamische ploeg collega’s.

We zijn altijd op zoek naar mensen die willen werken aan ons en hun eigen succes. Dus ook als hier geen vacatures staan, nodigen we je van harte uit om te solliciteren.