Juristen | Schaap Advocaten Notarissen

Juristen

We hebben plaats voor uitblinkers met een uitstekende beheersing van Nederlands en Engels. Sociaal vaardig, en met een ondernemende geest. Je kunt rekenen op veel aandacht voor opleiding en ontwikkeling. Een ervaren collega is daarbij je vaste opleider. De eerste drie jaar krijg je de gelegenheid om in meerdere rechtsgebieden te werken. Daarna kun je je verdiepen in een specifiek rechtsgebied. Je krijgt ook al heel snel de kans om kleinere zaken te behandelen, met verantwoordelijkheid voor een dossier en contact met cliënten en derden. Daarnaast werken we ook aan kennisontwikkeling door middel van dagelijkse werkgroepen waarin we onder meer de actuele rechtspraak bespreken, en met cursussen en lezingen die we op kantoor organiseren.

Denk je dat jij bij ons past, en wij bij jou? Stuur dan een sollicitatiebrief met motivatie, cv, cijferlijsten, werkstukken zoals je scriptie, eventuele stagebeoordelingen en referenties. Op basis daarvan kunnen we je uitnodigen voor een eerste gesprek, waarna we je snel laten weten of je in aanmerking komt voor de verdere procedure. Er is geen assessment.

Stuur je sollicitatie aan Schaap Advocaten Notarissen, t.a.v. Johan Hazelhof, Postbus 23052, 3001 KB Rotterdam of naar sollicitaties@schaap.eu. Telefoon: 010-2770379.

 


VACATURE

Voor de praktijkgroep Ondernemingsrecht zijn wij op zoek naar:

Kandidaat-notarissen (m/v)

met tenminste 5 jaar werkervaring in het ondernemingsrecht. Van de kandidaat-notaris wordt niet vereist dat deze zelfstandig een praktijk opbouwt, maar wel dat deze zelfstandig complexe(re) dossiers kan behandelen. Een commerciële inslag is geen vereiste; een parttime functie behoort tot de mogelijkheden

De notariële praktijkgroep ondernemingsrecht richt zich onder meer op het opzetten van samenwerkingsverbanden, het begeleiden van herstructureringen alsmede de algemene transactie- en adviespraktijk.

Een schriftelijke sollicitatie met curriculum vitae kan worden gericht aan Johan Hazelhof (telefoon: 010-2770379, e-mail: hazelhof@schaap.eu).

Voor nadere informatie kun je je wenden tot Xander Blokzijl (telefoon: 010-2770410, e-mail: blokzijl@schaap.eu) en/of Johan Hazelhof.


VACATURE

Voor de praktijkgroep Ondernemingsrecht zijn wij op zoek naar een:

Advocaat-medewerker fusies en overnames

met drie tot vijf jaar ervaring op het gebied van de ondernemingsrechtelijke transactie- en adviespraktijk

Jij bent gedreven, ondernemend, proactief en analytisch en communicatief sterk, in het bezit van een goede kennis en beheersing van boek 2 en boek 6 BW, en kunt zelfstandig werken.

Wij bieden jou een kwalitatief hoogwaardige en plezierige werkomgeving waarin je kunt werken aan complexe transacties en adviezen met de mogelijkheid om je op het gebied van fusies en overnames (verder) te specialiseren.

Onze (interdisciplinaire) praktijkgroep Ondernemingsrecht begeleidt nationale en internationale fusies en overnames voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers, van private equity-fondsen tot het management in geval van een management buy-in of buy-out.

Stuur je sollicitatie met CV en studieresultaten aan Joop Werner (advocaat) ) of Johan Hazelhof (HR). Tot hen kun je je ook richten voor meer informatie: 010-2770338 of werner@schaap.eu | hazelhof@schaap.eu