Juristen

We hebben plaats voor uitblinkers met een uitstekende beheersing van Nederlands en Engels. Sociaal vaardig, en met een ondernemende geest. Je kunt rekenen op veel aandacht voor opleiding en ontwikkeling. Een ervaren collega is daarbij je vaste opleider. De eerste drie jaar krijg je de gelegenheid om in meerdere rechtsgebieden te werken. Daarna kun je je verdiepen in een specifiek rechtsgebied. Je krijgt ook al heel snel de kans om kleinere zaken te behandelen, met verantwoordelijkheid voor een dossier en contact met cliënten en derden. Daarnaast werken we ook aan kennisontwikkeling door middel van dagelijkse werkgroepen waarin we onder meer de actuele rechtspraak bespreken, en met cursussen en lezingen die we op kantoor organiseren.

Denk je dat jij bij ons past, en wij bij jou? Stuur dan een sollicitatiebrief met motivatie, cv, cijferlijsten, werkstukken zoals je scriptie, eventuele stagebeoordelingen en referenties. Op basis daarvan kunnen we je uitnodigen voor een eerste gesprek, waarna we je snel laten weten of je in aanmerking komt voor de verdere procedure. Er is geen assessment.

Stuur je sollicitatie aan Schaap Advocaten Notarissen, t.a.v. Johan Hazelhof, Postbus 23052, 3001 KB Rotterdam of naar sollicitaties@schaap.eu. Telefoon: 010-2770379.

In onze privacyverklaring voor sollicitanten leggen wij uit hoe wij met persoonsgegevens van sollicitanten omgaan.

Connect on Magnet.me


VACATURE

Voor onze praktijkgroep Vastgoed zijn wij op zoek naar een:

beginnend kandidaat-notaris vastgoed (m/v)

maar ook kandidaat-notarissen met enige ervaring zijn welkom om te solliciteren.

Jij bent gedreven, analytisch, proactief, ondernemend en juridisch en communicatief sterk.

Onze notariële vastgoedpraktijk adviseert en begeleidt cliënten bij projectontwikkeling, complexe appartementensplitsingen en andere regelingen voor meervoudig grondgebruik, vastgoedtransacties variërend van de overdracht van een nieuwbouwwoning of een kantoorpand tot de overdracht van een spoorlijn en voorts bij financieringen en zekerheden.

Er wordt nauw samengewerkt met de vastgoedadvocaten van Schaap die expertise hebben op het gebied van bouw- en contractenrecht, huurovereenkomsten en bestuursrecht.

Spreekt het vorenstaande je aan, stuur dan je motivatiebrief met CV, studieresultaten en scriptie aan Helen Kolster (notaris) of Johan Hazelhof (HR). Tot hen kun je je ook richten voor meer informatie: 010-2770442 kolster@schaap.eu | hazelhof@schaap.eu

 


VACATURE

Voor de praktijkgroep Ondernemingsrecht zijn wij op zoek naar een:

advocaat-medewerker fusies en overnames

met drie tot vijf jaar ervaring op het gebied van de ondernemingsrechtelijke transactie- en adviespraktijk

Jij bent gedreven, ondernemend, proactief en analytisch en communicatief sterk, in het bezit van een goede kennis en beheersing van boek 2 en boek 6 BW, en kunt zelfstandig werken.

Wij bieden jou een kwalitatief hoogwaardige en plezierige werkomgeving waarin je kunt werken aan complexe transacties en adviezen met de mogelijkheid om je op het gebied van fusies en overnames (verder) te specialiseren.

Onze (interdisciplinaire) praktijkgroep Ondernemingsrecht begeleidt nationale en internationale fusies en overnames voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers, van private equity-fondsen tot het management in geval van een management buy-in of buy-out.

Stuur je sollicitatie met CV en studieresultaten aan Joop Werner (advocaat) of Johan Hazelhof (HR). Tot hen kun je je ook richten voor meer informatie: 010-2770338 of werner@schaap.eu | hazelhof@schaap.eu

 

COVID-19

COVID-19 mededeling

Ook in deze bijzondere tijden staan wij voor u klaar. Wij hebben maatregelen genomen zodat wij onze diensten aan u kunnen blijven verlenen. Neem dus gerust contact met ons op. U kunt op ons rekenen.

Als het voor de dienstverlening noodzakelijk is dat u bij ons op kantoor komt, dan ontvangt u een protocol met maatregelen voor uw en onze veiligheid.

COVID-19 notice

We are also there for you during these special times. We have taken measures so that we can continue to provide our services to you. Feel free to contact us. You can count on us.

If it is necessary for our services that you come to our office, you will receive a protocol with measures for your and our safety.