Studentstage

Bij ons vind je verschillende mogelijkheden voor stages en studentenwerk. Ben je derdejaars bachelorstudent of volg je een master, dan kun je in aanmerking komen voor een studentstage. Die duurt in beginsel twee maanden, waarin je onder andere juridische vragen beantwoordt, concepten van adviezen, overeenkomsten, processtukken of notariële akten opstelt en besprekingen en zittingen bijwoont. Je wordt intensief begeleid door een ervaren advocaat of kandidaat-notaris. Je stagevergoeding bedraagt € 800,- bruto per maand. Er zijn twee evaluaties, en na de stage krijg je een schriftelijke beoordeling.

Een scriptiestage van 3 maanden behoort ook tot de mogelijkheden. En als masterstudent kun je in aanmerking komen voor een baan als juridisch werkstudent voor minimaal twee aaneengesloten dagen per week.

Wil je een studentstage lopen, of ambieer je een baan als werkstudent? Stuur dan een sollicitatiebrief met motivatie, cv, cijferlijsten, en een of meerdere werkstukken. Je hoort dan zo snel mogelijk of je wordt uitgenodigd voor een eerste gesprek.

Stuur je sollicitatie aan Schaap Advocaten Notarissen, t.a.v. Johan Hazelhof, Postbus 23052, 3001 KB Rotterdam of naar sollicitaties@schaap.eu. Telefoon: 010-2770379.

In onze privacyverklaring voor sollicitanten leggen wij uit hoe wij met persoonsgegevens van sollicitanten omgaan.

Screening

Screening is onderdeel van de selectieprocedure. We zoeken op internet, in het centraal curatele- en bewindregister (CCBR) en voor indiensttreding is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) vereist. Dit is noodzakelijk omdat we als advocaten- en notariskantoor gevoelige en vertrouwelijke informatie verwerken. Daarnaast is screening van personeel een verplichting op grond van de Wet ter voorkoming van witwassen en financieren van terrorisme (Wwft). Op verzoek informeren wij je na afloop van de screening over de uitkomsten daarvan.

Zie voor meer informatie:
https://www.autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/onderwerpen/werk-uitkering/screening